onsdag, mars 14, 2007

Absurd

Dette skulle egentlig være et blogg-innlegg som tok for seg den ekstreme oppblussingen av animerte bringebær med personligheter som har vært i reklamefilmer i det siste. Det være seg det dansende ballerina-bringebæret, Tine-Melk-Bringebæret på rømmet, Det eplekjekke småripsflørtende helt crazy banana-Solo-Smoothie-Bringebæret, eller de små lettskremte Farris-Bringebærene.

Men da jeg kom hjem fra jobb i stad fant jeg et brev. Et absurd brev fra Narvesen på stortorvet. De som kjenner historien vet at jeg avsluttet arbeidsforholdet etter fem dager på grunn av uenigheter med sjefen, og forlot uten å få lønn for disse fem dagene. Dette skjedde i september. I dag fikk jeg likevel plutselig lønning... Jeg er litt glad og ganske forvirra, men men?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei, du fallskjermhoppende, lueheklende kameraten til Solveig! =) Har hørt så mye om deg, så det var moro at du plutselig "dukka opp" på den måten. Verden er liten, ingen tvil om det. Hvis du gikk på Sagavoll de to årene, har vi nok en del felles kjente, ja!
Forresten en veldig artig blogg du har. Jeg for min del har aldri skjønt det helt store med animerte matvarer i reklame, om det så er flørtende bringebær eller dansende Ballerinakjeks...

Vegard sa...

Helt crazy banana!

Maria sa...

JA, hva SKJER med bringebær? LOL

Erlend Torp sa...

Tikken! Besøk sia mi for info..