torsdag, februar 22, 2007

Ode til Arne!

Mitt aller første inntrykk av Arne var at han var veldig energisk, og samtidig jordnær. Sjelden har eg fått ett så riktig førsteinntrykk av noen som Arne.


Dråpen som utløste at eg måtte skriva ode te Arne var at han (sammen med PG og Frantz) har lagd "vaskebur"-videoen, som i disse dager har passert 50.000 visninger på youtube. Det er faktisk helt suverent. Eg bøye meg langt ned.Arne e dessuten vanvittig flink te å holda kontakten. Han e jevnt og trutt på besøk hos oss, og det sette eg masse pris på. Her fortjene Maria og Marianne også ros, og flere med, men mest disse tre.


Men tilbake til Arne. Han har konkurranseinstinkt på den riktige måten, og er engasjert i spill, någe eg sette høgt. -Han e enkel på den positive måten, og han e behagelig å ver med.


Og så e han flink te å fortella om de små gledene i livet sitt, som for eksempel new zealenderen (eller lignende) på jobben som banner i ett sett. (ok høres kanskje ikke ut som en glede, men han er FET (jfr. Arne))


Dessuten kan du stola på at Arne aldri snakke drid om deg. Eg har iallefall aldri hørt Arne snakke nedsettende om noen andre. Det e veldig greit, for då kan eg liksom ver trygg på at han ikkje gjørr det med meg heller. Regne eg med...


Dessuten e Arne en mester til å sette ord på ting. Som for eksempel følelser. Han forklare ofte litt sånn uten at han selv syns han finner de riktige ordene, men vi andre forstår det lett som bare det!eg vil herved gi 30 poeng til Arne, (pluss 10 til skinko, fordi eg har innsett at du e enda kulere enn eg hadde forestilt meg), og med det leder du Kjetils poengstatistikk foran Eirik i klassen min, som forøvrig har 20.


PS: poeng kan oppnås ved uventet fysisk kontakt, eller ved å legge festlige videoer ut på youtube, eller ved å gjøre andre ting som gleder!

11 kommentarer:

slettet sa...

OJ! Nå e eg nysgjerrig! Du drive å dele ut poeng og greier..ka superkule, basspillende Stavanger Eirik har gjort?:D

Kjetil sa...

Han har fått ti poeng for veldig hyggelig hilsen på morgenen på skolen, som inbefattet en god klem, og de ti andre poengene e for "sei, sei, sei" og "smidig kriminell" som du finne på www.thed.no

eirik sa...

Yeah! Jeg har poeng! ..det var stas, Kjetil:) Nå håper jeg bare at vi klarer å skaffe oss de dyrebare studiepoengene også, så er lykken fullkommen. Forøvrig har jeg smellt sammen en blogg, som du må føle deg fri til å besøke. Ha en strålende helg, wonderboy!

Arnhild sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Arnhild sa...

Hurra for at du har blogg! Je!

Arne sa...

hehe! takk..! *litt flau, men takk*

eg trengte ikkje å få en sånn altså..

Anders sa...

Altså, dersom jeg kommer til Oslo, og du gjør den derre hode-masasje-greia-di, får jeg poeng da? :]

Vegard sa...

Får man poeng for å holde ut ett helt år i leilighet med deg?

Hva skjer med at du nevner maria, arne og marianne. og ikke karianne? ho er jo her så og si like mye... hvis ikke mer...

Kjetil sa...

Av samme grunn som at Karianne er med i neste dataspillprosjekt, men ikke marianne eller arne...

Det bare blir sånn.

Du får poeng for det vegard, men like mange minuspoeng fordi jeg må holde ut med deg!

Quelli: Hvis du viser stor glede av å få hodebunnsmassasje kan det nok føre til poeng, ja!

Anna Josefin sa...

ekje ej en av dei som stikke oppom dokke i tide og utide??? Ej kan nevne utallige kebab-snylte-besøk, sove-på-sofaen-besøk når verken du eller vegard e heime (okej, bære i dag da..) og andre gledelige festligheiter ej he bidratt med i 1402-gø-inn!! Dessuten pynta ej mej bære for dej...:)
hehe... so føle at ej minst fortjena 1 poeng!

Kjetil sa...

Anna får herved 10 poeng! og har delt tredjeplass med Skinko/Renno