onsdag, mars 03, 2010

Texas


Liten notering fra reise er på sin plass. vi har første treningsleir fra fly med fallskjermlandslaget for tiden. I Texas. Vi flyr over skydive Spaceland, som ligger i Rosharon rett sør for Houston. Til nå har vi gjort 64 hopp, og har det veldig gøy, men det er mye nytt som skal læres.  Vi hopper opp mot 15 hopp om dagen, og på kvelden spiser vi god mat. 

Akkurat nå sitter jeg i senga på hotellet og venter på de jeg skal ut og spise med. Ser på amerikansk reklame og ler litt for meg selv. Det går i advokater, legemiddelfirmaer og forsikringer. og så har man reklamen for wal*mart. "save money on the things you want your children to reach for (gulrøtter), and the things you want to reach for (sjokolademousse)".

I dag hadde jeg en veldig morsom skjermtur. Det flyr en del american black vultures over hoppfeltet. En slags gribb som på bildet over. I dag kom jeg inn i flymønsteret til et par slike, og jaget dem. Det er usannsylig gøy å se svære fugler kaste seg unna i skikkelige ruller for å komme seg unna meg når jeg flyr rett over dem.

Ingen kommentarer: